Om oss

Affärsidé

Professionell Webbutik för modellbyggare och övriga intresserade. Stort sortiment av byggmodeller, airbrush, färger, tillbehör och verktyg.

Glanso - Ett nytänkande serviceföretag

Glanso startades 2021 av Giuseppe De Florio i Uppsala. Giuseppe har italienska rötter och är bosatt i Sverige sedan år 2001. Han har jobbat i hobbybranschen i 20 år och har bland annat grundat och drivit en hobbyfirma i Uppsala i flera år.

Tryggt, smidigt & flexibelt med många års erfarenhet

Glanso tro på enkelhet och flexibilitet för dig som beställare, vi vet att du vill ha en heltäckande tjänst till ett bra pris som du kan boka in snabbt och få produkterna på kort varsel. Med Glanso anlitar du ett serviceföretag som är genuint och flexibelt och som kan anpassa sig till dina tider och som möter dig med ett leende.

Vi trivs med det vi gör - Vi gillar att arbeta

Vi är ett företag där medarbetarna trivs med sitt arbete då det självklart kommer att återspeglas i resultatet. Och vi älskar det vi gör. Du vill ha någon som alltid gör det lilla extra för att möta varje kunds önskemål och faktiskt gör mer än vad som står på checklistan med ett leende. Du vill ha någon som värdesätter din upplevelse av tjänsten och det förstår vi.

Mål 

  • Störst på byggmodeller 
  • Bäst sortiment av välkända och tillförlitliga tillverkare
  • Bäst kundsupport
  • Bäst kundupplevelse i webbshoppen
  • Bästa kampanjer


Glanso.se drivs av Giuseppe De Florio - Orgnr 7307296892 - Godkänd för F-skatt

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.